Wie zijn wij & Waarom doen wij wat we doen?

Wij zijn Hummel-Klein, financiële dienstverleners en ons motto is: …de 'cijfertjes' voorbij…

Wij zetten al onze kennis en kunde in om jou te helpen met een financieel onbezorgd leven. Dat klinkt groots en in jouw beleving daardoor misschien wel te mooi om waar te zijn. Met andere woorden: dat kunnen we je eigenlijk niet beloven!

Toch maken we ons sterk voor een ‘financieel onbezorgd leven’ voor jou, de mensen in jouw directe omgeving en liefst alle mensen in Nederland. Het is onze missie, de reden waarom wij iedere dag aan het werk gaan.

Wat bedoelen we daar nu mee? We leggen het je graag uit:

In het woordenboek staat: Onbezorgd is niet door zorgen gedrukt; al heeft men ze, men wordt niet bezorgd of bevreesd er door, maar men wacht blijmoedig en rustig af hetgeen gebeuren zal.’ Onbezorgd betekent dus niet dat er geen zorgen zullen zijn, maar dat je vanuit een positieve houding, rustig kunt wachten op wat er zal gebeuren.

Ons werk is er op gericht om jouw financiële situatie te optimaliseren. Daarmee creëren we financiële rust, zodat jij rustig kunt vertrouwen op wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Jouw persoonlijke financiële situatie staat niet op zichzelf maar raakt ook de mensen in je persoonlijke omgeving (partner, kinderen, overige familieleden, vrienden, kennissen, collega's) uiteindelijk zelfs de hele Nederlandse samenleving.

Met de financiële crisis nog vers in ons collectief geheugen, hebben we in Nederland ervaren hoe belangrijk financiële rust is en hoe snel dit gevoel kan omslaan als ‘zekerheden’ zoals een vaste baan, een goed lopend bedrijf, een goed pensioen, schijnzekerheden blijken te zijn.

Hoewel financiële dienstverlening een stoffig imago heeft, stellen de resultaten die we met goede financiële dienstverlening behalen je wel in staat om mooie zaken te bereiken! Soms tastbaar bijvoorbeeld het mooie huis wat je kunt kopen, maar vooral voelbaar voor jezelf en je naasten. Wat je dan voelt is financiële rust.

Financiële rust, draagt bij aan tevredenheid, tevredenheid draagt bij aan tolerantie en tolerantie draagt bij aan vrede. En daarmee raken we de kern! Dit is de reden waarom wij ons werk doen!

Financiën heeft zoveel invloed op het leven van mensen, als er op financieel gebied onrust is heeft dat een negatief effect op alle aspecten van het leven. Wij geloven dat we met financiële rust het omgekeerde kunnen bewerkstelligen.
Als jouw financiën op orde zijn ben je (meer) tevreden met jouw leven, dit breng je over op de mensen in jouw directe omgeving en ‘indirect’ op nog veel meer mensen om jou heen.

Wij maken ons (misschien net als jij) zorgen over waar het naar toe gaat met deze wereld, de problemen in de wereld zijn zo groot en onze invloed daarop lijkt zo klein!

Maar wij en al die mensen die zich zorgen maken, zijn met velen en als we allemaal kleine stapjes zetten komen we met elkaar heel ver!
Bovendien negatieve gevoelens zoals onvrede, boosheid en woede zullen ons zeker niet dichter bij oplossingen brengen.

Denk groot en begin klein betekent voor ons zoveel mogelijk mensen helpen om financiële rust te ervaren en op die manier een positieve energie te creëren die uiteindelijk zo veel mogelijk mensen bereikt.