Disclaimer
Wij hebben veel aandacht besteed aan het schrijven van begrijpelijke en toegankelijke informatie op onze website. Omdat we graag veel mensen willen bereiken hebben we ervoor gekozen om te tutoyeren (onze lezers aan te spreken met jij, je of jou).

Voor heel veel mensen zijn de onderwerpen waarover wij schrijven moeilijk te begrijpen. Door eenvoudige woorden te gebruiken en niet zo formeel te doen hopen we, onze kennis over financiële zaken op meer mensen over te kunnen brengen. Want zeg nu zelf, als het al veel moeite kost om de teksten te lezen, dan is het moeilijker om te begrijpen wat er staat!

Naast de stockfoto’s op onze website, gebruiken we ook ons eigen beeldmateriaal. Op zowel onze teksten als op ons eigen beeldmateriaal rust auteursrecht, dit betekent dat je zonder onze toestemming onze teksten en beeldmaterialen niet openbaar mag maken of verveelvoudigen.

Wist je dat het best moeilijk is om ingewikkelde informatie in simpele woorden op te schrijven? En dan ook nog op een manier die uitnodigt om door te lezen?

Na het maken van deze website weten wij daar nu alles van. We hebben veel nagedacht of de woorden die wij wilden gebruiken voldoende waren; we willen je natuurlijk niet onbedoeld verkeerd informeren.

Daarom willen we je ook het volgende graag nadrukkelijk vertellen: Alle teksten op onze website zijn bedoeld om je algemeen te informeren en omdat we eenvoudige woorden gebruiken kan het voorkomen dat de informatie op onderdelen niet volledig is.

We willen met de informatie op onze website een eerste aanzet geven, wanneer je wilt weten wat dit voor jou persoonlijk betekent dan kun je beter een afspraak met ons maken voor een persoonlijk gesprek. We maken het graag gemakkelijk voor jou om met ons te komen praten, ons eerste gesprek is gratis. En ook al is je vraag moeilijk of ingewikkeld, we gebruiken dezelfde simpele woorden zoals op onze website, om jouw vraag te beantwoorden.