5 Levensverzekeringen

Weet jij wat de Wet Brede Herwaardering inhoudt? Heb je wel eens gehoord van een rente-verzekering? DUBO, wat zou deze afkorting betekenen?
Bij veel mensen ligt ergens achter in de kast een map met verzekeringspapieren, polisbladen van uitvaartverzekeringen, levensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en beleggingsverzekeringen liggen daar te wachten tot…, ja tot wanneer eigenlijk?

Weet jij eigenlijk waarvoor je jouw levensverzekeringen afgesloten hebt? Zijn de doelen die je met je levensverzekeringen had nog actueel? Begrijp je wat er op jouw levensverzekeringspolis verzekerd is? Begrijp je ook de clausules die op jouw levensverzekering van toepassing zijn?

Omdat levensverzekeringen onderdeel kunnen zijn van jouw vermogen, is het belangrijk om met regelmaat de waardeontwikkeling te volgen en om te weten of de waardeontwikkeling in de pas loopt met jouw verwachtingen. Met andere woorden, kun je met de uitkering van de levensverzekering de doelen realiseren die jij voor ogen had.

We raden je aan om die polismap eens uit de kast te halen, blader er doorheen en bekijk de polisbladen en de jaarlijkse waardeopgaven eens goed en als er ook maar iets is (hoe klein ook), dat je niet begrijpt, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Want jouw vermogen is belangrijk, daarom moet je daar letterlijk en figuurlijk goed zicht op houden.

 

Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.