2 Hypotheken

Het onderwerp waarop door de meeste mensen 'gegoogled' wordt als ze op zoek zijn naar financieel advies. Bijna alle aanbieders struikelen over elkaar heen om maar zo hoog mogelijk in de zoekmachines op internet terecht te komen. In de hoop dat jij op hun website terecht komt.

Je wordt 'gelokt' met een lage rente, een zo maximaal mogelijke financiering en een lage rekening van de bank of de hypotheekadviseur. Wat een gemiste kans! Want zeg nou zelf, gaat het je om korting of om kwaliteit? Kijk je alleen naar de kosten die je nu moet betalen of wil je langer van voordeel genieten?

Als het gaat om je woonlasten, die zo'n groot deel van je maandelijkse uitgaven vormen, dan wil je toch kwaliteit! Dan wil je er toch zeker van zijn, dat je hypotheek maatwerk is. Of kies je bij zo'n belangrijk onderwerp voor een eenheidsworst, een 'one-size fits all', nee toch?

Laat je niet afleiden door 'wat het je kost', maar heb aandacht voor 'wat het je oplevert'.

Bij ons vindt je geen reclame voor de allerlaagste rente en ook niet voor de allerhoogste hypotheek, want dat zou voor jou wel eens geen goed advies kunnen zijn. De laagste kosten voor advies of de hoogste korting op de kosten doen wij ook niet aan, want jij hebt niets aan een eenmalige lage adviesnota. Je hebt wel veel aan een hypotheek die goed bij jou past, dat voordeel komt iedere maand terug!

Wat je bij ons vindt is een uitgebreid aanbod aan hypotheekproducten (die door ons op hun rente en voorwaarden geselecteerd worden), een persoonlijk en integraal hypotheekadvies, persoonlijke begeleiding bij de hypotheekaanvraag en tijdens de looptijd van jouw hypotheek, hulp bij de aankoop-onderhandeling van je woning en hulp bij je belastingaangifte.

Maak voor meer informatie een afspraak voor een oriënterend gesprek dat kost jou niets én levert je veel op!

 

Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.