1 Wat is bemiddeling

Bemiddelen is aanbieders en vragers van een bepaald product of dienst bij elkaar brengen en iemand helpen om een overeenkomst tot stand te brengen.

Voor onze dienstverlening zijn beide definities van toepassing.

Wij bemiddelen in financiële producten. We onderzoeken voor je bij welke aanbieder je een financieel product kunt afsluiten die goed bij jouw persoonlijke situatie past, we verzorgen de aanvraag voor je en we begeleiden je tijdens het acceptatieproces om de gewenste hypotheek, verzekering of rekening te krijgen.

Wij bemiddelen ook tussen mensen die een conflict hebben met elkaar. Echtscheiding en ontslagbegeleiding zijn voorbeelden hiervan. Wij willen graag dat de personen die een conflict hebben met elkaar, door middel van gesprekken samen tot een oplossing van het conflict komen. Onze hulp bestaat uit de begeleiding van deze gesprekken en we bieden een ruimte om de gesprekken op neutraal terrein te kunnen voeren.

"And last but not least", wij hebben een netwerk van specialisten die nauw verbonden zijn aan ons vak. Wij kunnen je in contact brengen met notarissen, advocaten, administratiekantoren, boekhouders, makelaars en taxateurs. Door onze jarenlange ervaringen met deze specialisten, kunnen wij een goede inschatting maken of de diensten die zij leveren passen bij wat jij nodig hebt.

Op onze webpagina bemiddeling vindt je per onderwerp meer informatie over onze bemiddeling in financiële producten. Voor onze hulp bij het tot stand brengen van een overeenkomst vindt je meer informatie op onze webpagina coaching.